BING Power Origin Kft.
BING Power Origin Kft. elődjét az ORIGIN Járműipari Szövetkezetet 1988-ban alapította 5 magánszemély. Ebben az időben nagy kereslet mutatkozott motor- termosztátok, ventillátorok hőkapcsolói és vízszivattyú tömítések iránt, melyeket a már akkor is nagy számban futó személy- és tehergépjárműben használtak. Ezt a kínálkozó lehetőséget használta ki Origin, aki a hiánycikkek szállítójává vált. Az Origin szövetkezet a Szigetszentmiklós területén lévő, saját tulajdonú épületekben kezdte meg gyártótevékenységét.   
Nagy áttörést jelentett a Rotax céggel megkezdett együttműködés. Origin gyors fejlődésnek indult, hamarosan kinőtte korábbi gyártóhelyeit és új telephelyre költözött a Gyári út 4. alá. Az Origin történetének következő mérföldkövét a nürnbergi BING Power Systems GmbH-val való kapcsolatfelvétel jelentette, ami 2006-ban a tulajdon- viszonyok megváltozásához és a BING Power Origin Kft. megalakulásához vezetett.   
Az eddig gyártott termékeink különböző járműfajták termosztát variációival bővültek. 
Cégünk robbanómotorokba beépülő sajtolt, forgácsolt, hegesztett lemezalkatrészek és csövek előállítására szakosodott. Termelőkapacitásunk elsősorban kis és közepes sorozatok gyártására képes. Jellemző technológiáink közé tartoznak a sajtolás (100 T-ig), forgácsolás (automaták és CNC gépek) hegesztés (gázhegesztés és védőgázos hegesztés), Alu hegesztés, valamint köszörülés (csúcsnélküli, sík-, furatköszörű) és koptatás.