Céljaink és stratégiánk

1. Pénzügyek
Csak akkor tudjuk folytatni céljaink megvalósítását és megoldások kidolgozását ügyfeleink számára ha profitot érünk el. Itt a legnagyobb kihívás a veszteségek eltávolítása és az innovatív termékek és szolgáltatások középpontba helyezése. A kockázatkezelésünk kiterjed a fejlesztés gyártás, jog és bevétel okozta kockázatokra is.

2. Ügyfélközpontúság és partnerség
A partnerség kiépítése valamint a vevőkkel és beszállítókkal való együttműködés növeli a bizalmat, lehetővé teszi az ismeretek megosztását és az integrációt. Tudásunk vevőink igényeinek kielégítéséről biztosítja számunkra, hogy ezt tovább erősítsük. Szeretnénk növelni piaci részesedésünket és vevőink hűségét pozitív meglepetések által (gyorsabban, jobbat, olcsóbban).
Folyamatosan dolgozunk, hogy elérjük a „zero defect” állapotot és megértsük ezt a fogalmat mint filozófiát, nem mint egy egységnyi célt.

3. Folyamatok
Csak akkor tudjuk javítani folyamatainkat ha ismerjük és mérjük őket. A termelékenység és hatékonyság biztosított a különböző gyártási technológiák tervezett használata által.
Átállási idők, kevesebb idegen alkatrész, veszteségek kizárása, szűk keresztmetszetek azonosítása mind gyorsítják minőségi környezeti és gyártási mutatóink javulását.
Ezen mutatók figyelemmel kísérésével átlátahtó folyamatink lesznek és időben tudunk hozni megfelelő intézkedéseket.

4. Kultúra
A 21. század elején egyik feladatunknak tekintjük a globális versenyből adódóan a munkahelyek védelmét, mindamellett, hogy termelésünk ökológiai szempopntból is fenntartható legyen. A törvényeknek való megfelelés pedig magától értetődik.
Munkatársaink csapatmunka és felelősségvállalás révén járulnak hozzá annak biztosításához, hogy sikeresen működhessünk a piacon.
Our employees contribute through teamwork and taking responsibility in ensuring that we operate successfully in our markets.
A folyamatos tanulás és innováció biztosítja, hogy munkahelyünk és az egész környezet minden nap örömet jelentssen számunkra. A kommunikáció témája külön figyelmet érdemel.
Az oktatás és képzés mindig is része volt a BING kultúrának.